COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ






























Start till Löparskolan

2017-04-10 - Det finns några platser kvar till Löparskolan, anmäl dig här. För dig som är anmäld till Löparskolan håller vi seminarium måndag 10 april, kl 18-19.30 på GIH (Gymnastik- och Idrottshögskolan), Lidingövägen 1, lärosal 1505. T-bana Stadion.

Vi startar sedan våra två klasser på måndagar kl 18 med första lektionen den 17 april, respektive onsdagar, också kl 18.00. Under fyra lektioner vardera kommer vi att praktisera det som vi går igenom på seminariet, grunderna för att bli en bättre löpare. Vi hoppas att alla sen kan realisera det till att börja med på vår tävlingsdag den 13 maj och sedan livet ut!

Lektionerna hålls i Rålambshovsparken** och är ungefär en timme långa. Vi genomför uppvärmningar, töjningar, snabbare löpning och nedjogg. Vi springer med andra ord inte en hel timme, utan bara i mindre avsnitt.

Nästa vecka påminner vi er i ett nytt utskick om tiderna samt ger en presentation av våra ledare som har lång erfarenhet av att träna ambitiösa motionärer och har egna meriter upp till landslagsklass.

Det ska bli väldigt kul att få springa med er!

FK Studenterna, arrangörer av KfS Kungsholmen Runt, i samarbete med Konsumentföreningen Stockholm

Kartlänk, GiH
Kartlänk, samlingsplats i Rålambshovsparken, under Västerbron, intill skateboardparken = vår mållinje